Vous êtes ici

Beschrijving

Le Petit Paradis ligt circa één kilometer buiten het dorpje St. Chamassy, centraal in de Dordogne. Het is het enige huisje op een privé-terrein van 2.000 vierkante meter in een zeer rustige omgeving. De achterkant van het terrein grenst aan een bosrand en het toegangspad naar het huisje is geen doorgaand pad. Er is volledige privacy en het is bijzonder geschikt voor mensen die houden van rust en natuur.
Le Petit Paradis is een knus tweepersoonshuisje. Het heeft een woonkamer met een open keuken. De woonkamer is gezellig ingericht met een zitgedeelte waarin zich een hoekbank, een tv met een dvd-speler en een radio met een cd en cassettespeler bevinden. Wi-fi.  Verder is er een eettafel met vier stoelen. De keuken heeft een ruime koelkast, een diepvries, een indeling kookplaat met een oven en een koffiezetapparaat, etc.
Er is één slaapkamer met een  tweepersoonsbed van 160x200. Verder is er een ruimte waarin zich een apart toilet, een douche, een wastafel bevinden. In ieder vertrek is er verwarming voorzien.

In de ruime tuin kan u gebruik maken van het zwembad vermarmd door een warmtepomp en staan verschillende zitjes om lekker buiten te eten of te relaxen. Tevens kunt u genieten van de ruime variatie in bloemen en bomen.